Doejenburg 2, 4024 HE Eck en Wiel
0031641518297
info@keijtech.nl
Bestellen? BEL of MAIL ons!

Open uitlaat systemen

Keijtech schakelbare open uitlaat systemen

De gepatenteerde Keijtech schakelbare uitlaat systemen zijn de enige op de markt welke echt 100% afsluiten waardoor u ook nog met het echte stille motorgeluid kunt rondvaren. Of natuurlijk het echte V8 geluid wanneer u hem open schakelt via een schakelaar op het dashboard.

Veel van de bekende amerikaanse exhaust diverter systemen, welke al jaren te koop zijn, hebben als groot nadeel dat ze in “gesloten stand” toch nog veel te luidruchtig zijn. Dit is ook de reden dat u sinds 2017 geen af-fabriek optie schakelbare uitlaat meer kunt aanvinken bij bestelling van een nieuwe boot.

De meeste Amerikaanse systemen halen de nieuwe 2013/53/EU geluidsnorm niet, daarom kan een nieuw pleziervaartuig met ouderwets schakelbare uitlaat geen CE-certificering meer behalen.

Er zijn momenten waarop u gewoon ontspannen wilt varen, zonder herrie, met het originele stille geluid van uw boot. Zeker als u een sluis in vaart, of bij het aanleggen in de haven. Op dat moment biedt ons eigen open uitlaat systeem de uitkomst.

Ons uitlaat systeem sluit 100% af en daarom heeft u met ons systeem in dicht geschakelde stand geen problemen met de maximale geluidsnorm in de CE-norm pleziervaartuigen 2013/53/EU.

Nu ook beschikbaar voor meerdere VOLVO PENTA Katalysator modellen. (5.3L, 6.0L en 6.2L V8)

Ons systeem gebruikt niet de gebruikelijke vlinderklep om de uitlaat mee af te sluiten, maar een speciaal klepsysteem welke zichzelf in een hittebestendig rubber trekt en op veerkracht vasthoud. Hiermee is de uitlaat 100% dicht te schakelen.

Ons systeem wordt gefabriceerd op CNC machines welke de RVS-316 onderdelen met hoge precisie snijden. Het systeem wordt geleverd in een gepolijste RVS-316 afwerking. De uitlaatkleppen worden aangestuurd door elektrische actuators die u kunt bedienen met een schakelaar op het dashboard.

 

Een losse set uitlaatkleppen zonder toebehoren begint vanaf EUR 1399,- inclusief 21% BTW. Ideaal als vervanger voor uw ouderwetse luidruchtige open uitlaat set welke niet volledig afsluit.

De romp doorvoeren kunnen wij naar uw wens in verschillende uitvoeringen leveren, deze hebben standaard een terugslagklep om terugslag van water de uitlaat in te voorkomen.

Eventueel kunnen wij op maat gemaakte oplossingen leveren. Inbouw van het systeem kunnen wij ook voor u verzorgen in onze werkplaats.

Neem contact op voor meer informatie en vraag naar de productcatalogus.