Doejenburg 2, 4024 HE Eck en Wiel
+31 (0)641518297
info@keijtech.nl
Geïnteresseerd in een product? Neem contact met ons op.

Open uitlaat systemen

Keijtech Open Uitlaat Systemen

De Keijtech elektrisch schakelbare open uitlaat systemen voor Mercruiser en Volvo Penta V8 motoren (en V6 motoren met 4 inch uitlaatsysteem)

De reeds bekende open uitlaatsystemen welke al enige jaren te koop zijn hebben als groot nadeel dat ze in gesloten toestand toch nog veel te luidruchtig zijn.

NU OOK VOOR VOLVO PENTA 2013-2017 V8-380 en V8-430 (6.0L V8 met Katalysator uitlaat)

Er zijn momenten waarop u gewoon lekker ontspannen wilt varen, zonder herrie, met het originele stille geluid van uw boot. Zeker als u bijvoorbeeld de haven in vaart, of bij het aanleggen op een strandje. Op dat moment bied ons eigen open uitlaat systeem de uitkomst.

Ons systeem gebruikt niet de gebruikelijke vlinderklep om de uitlaat mee af te sluiten, maar een speciaal klepsysteem welke zichzelf in een hittebestendig rubber duwt. Hiermee is de uitlaat 100% dicht te schakelen, met één druk op de knop heeft u het originele stille geluid van uw boot terug. Of natuurlijk het echte V8 geluid wanneer u hem open schakelt.

Ons systeem is gefabriceerd op een CNC gestuurde machine welke de RVS316 onderdelen met hoge precisie maakt. Het systeem wordt geleverd in een gepolijste RVS afwerking. De aansturing van de uitlaatkleppen gebeurd door kleine elektromotoren en kunt u bedienen met een knop op het dashboard van uw boot.

Een losse set gepolijst RVS uitlaatkleppen recht naar achteren, inclusief de aansturing en kabelboom (zonder romp doorvoeren en uitlaatslang / klemmen) kost 1250 euro inclusief BTW.

 

Dit is ook handig als vervanger voor uw oude luidruchtige open uitlaat set. Deze zijn eenvoudig uit te wisselen voor ons systeem.

De romp doorvoeren kunnen wij naar uw wens in verschillende uitvoeringen leveren. Hierbij zijn twee mogelijkheden, uitlaten recht naar achteren door de spiegel van de boot, of uitlaten aan de zijkant van de boot. Onze romp doorvoeren hebben standaard een terugslagklep om terugslag van water de uitlaat in te voorkomen.

Eventueel kunnen wij op maat gemaakte oplossingen leveren, mocht uw boot te weinig ruimte hebben voor de standaard set. Inbouw van het systeem kunnen wij ook voor u verzorgen.

Neem contact op voor meer informatie.