28 februari 2016

Wakeboardtowers

Waarom zou u een wakeboardtower kopen?

  1. Het opstarten van een wakeboard run wordt veel makkelijker. Doordat het trekpunt ongeveer 2 meter hoger zit dan normaal wordt je automatisch uit het water omhoog getrokken. Dit is vooral handig voor beginners, en boten met minder Pk’s trekken ook veel makkelijker de zwaardere boarders uit het water. Ook tijdens een sprong wordt je niet meer naar beneden getrokken, maar omhoog.
  2. Hoe groot je boot ook is, de wakeboards en zwemvesten liggen altijd in de weg in de boot. Als je een tower met wakeboardrack koopt kan je meerdere boards aan de tower hangen en is de vloer van de boot gewoon vrij.
  3. Na een rondje boarden is normaal je hele boot nat van het water uit je board en vest. Wanneer je je board in het wakeboardrack hangt, drupt het water mooi naast de boot weg en blijft je boot interieur droog.
  4. Een boot met tower ziet er gewoon mooier uit. Ook kan je alle accessoires zoals Spiegel, speakers, biminitop en LED lampen eraan monteren. Passagiers kunnen zich er goed aan vasthouden, en je kunt je boot er mooi aan vastknopen in de haven.

De wakeboardtowers van ons eigen merk KEIJTECH zijn gefabriceerd van dikwandige T6061 T6 aluminium legering buizen met een doorsnede van 2 inch (51 mm).

Alle wakeboard towers zijn volledig instelbaar en passen op elke (gangbare) speedboot tussen de 1,80 en 2,55 meter breed. (indien uw boot smaller dan 1,80 meter is, neem even contact op, dan zoeken we een passende oplossing)

De voetplaten die op de boot worden gemonteerd zijn extra zwaar en worden met 4 bouten op de boot bevestigd (in plaats van 1 of 2 bouten zoals bij de andere merken). Hierdoor komt er minder kracht op de romp van uw boot. Elke tower wordt geleverd met alle bevestigingsmaterialen die nodig zijn. Met normaal gereedschap kunt u in een paar uur de tower monteren op uw boot.

De KEIJTECH wakeboardtowers en accessoires zijn uit voorraad leverbaar in drie soorten afwerkingen;kleuren website

  • gepolijst aluminium: mooie hoogglans polijst afwerking zonder beschermlaag. Betaalbaar en perfect geschikt voor het varen op zoet water. Indien de tower dof wordt na seizoenen blootgesteld te zijn aan de regen kunt u hem zelf napolijsten / poetsen.  Met een poetskop op een accuboormachine heb je de tower in een uurtje weer als nieuw. (Advies: 1x per jaar na-polijsten)
  • Black edition: zwarte poedercoating met gepolijste montagevoeten: Erg mooie kleurencombinatie, het hoogglans zwart staat mooi op zo ongeveer elke kleur boot. Deze poedercoating is beter bestand tegen zout water dan de polijstafwerking. De gepolijste montagevoeten zullen op zout water wel dof worden.
  • geanodiseerd:  De juiste keuze wanneer u vaak op brak of zout water vaart. De geanodiseerde towers hebben een matglans aluminiumkleur afwerking, en zijn beter bestand tegen zout of brak water. Hierbij zal de tower er veel langer netjes uit blijven zien.

In het menu wakeboardtowers bovenaan de site kunt u onze verschillende modellen towers en accessoires bekijken.

Alle denkbare accessoires zijn ook leverbaar vanuit het KEIJTECH merk, zie de accessoires pagina voor de verschillende mogelijkheden. Hiermee kunt u de tower ook na de aankoop altijd nog uitbreiden met extra toebehoren.

WP_20151011_041