Doejenburg 2, 4024 HE Eck en Wiel
0031641518297
info@keijtech.nl
Bestellen? BEL of MAIL ons!

Wakeboardtowers

Scroll omlaag voor technische uitleg towers

Keijtech Classic Tower
vanaf €899,-

Keijtech Forward Tower
vanaf €1399,-

Keijtech Tower Accessoires
vanaf €99,-

Technische uitleg keijtech Wakeboardtowers:

De wakeboardtowers van ons eigen merk KEIJTECH zijn gefabriceerd van dikwandige T6061 T6 aluminium-legering buizen.

De zij-buizen hebben een doorsnede van 2,25 inch (57 mm).
De middelste bovenbuis constructie heeft een buisdiameter van 2,5 inch (63mm)

Alle wakeboard towers zijn volledig instelbaar en passen op de meeste speedboten tussen de 1,90 en 2,50 meter breed. (indien uw boot smaller of breder is, neem a.u.b. even contact op, dan zoeken we een passende oplossing)

De voetplaten die op de boot worden gemonteerd zijn extra sterk en worden met 4 bouten op de boot bevestigd (in plaats van 1 of 2 bouten zoals bij de concurrenten). Hierdoor komt er minder kracht op de romp van uw boot.

Elke tower wordt geleverd met alle bevestigingsmaterialen die nodig zijn. Met normaal gereedschap kunt u de tower zelf op uw boot monteren. Eventueel kunnen wij de montage tegen meerprijs in onze werkplaats verzorgen voor u.

De KEIJTECH wakeboardtowers en accessoires zijn uit voorraad leverbaar in twee soorten afwerkingen:

– Gepolijst aluminium

Mooie gepolijst aluminium afwerking zonder beschermlaag. Betaalbaar en geschikt voor het varen op zoet water. Zodra de tower dof wordt na seizoenen in de haven, kunt u hem zelf eenvoudig napolijsten / poetsen.   (Advies: met “Belgom Alu” polijstmiddel minimaal 1x per jaar na-polijsten)

– Black edition

Een zwarte poedercoating met gepolijst aluminium montagevoeten: Erg mooie kleurencombinatie, het zijdeglans zwart staat mooi op zo ongeveer elke kleur boot. Deze poedercoating is beter bestand tegen zout water dan de polijstafwerking. De gepolijst aluminum montagevoeten zullen op zout water wel dof worden.

Waarom zou u een wakeboardtower kopen?

  1. Doordat het trekpunt van de tower ongeveer 2 meter hoger zit dan normaal wordt je automatisch uit het water omhoog getrokken. Dus makkelijker opstarten en hoger springen.

  2. Als je een tower met wakeboardrack koopt kan je meerdere boards aan de tower hangen en is de vloer van de boot gewoon vrij om te lopen.

  3. Wanneer je je board in het wakeboardrack hangt, drupt het water mooi naast de boot weg en blijft je boot interieur droog.

  4. Een boot met tower ziet er gewoon mooier uit. Ook kan je alle accessoires zoals Spiegel, speakers en biminitop  eraan monteren. Passagiers kunnen zich er goed aan vasthouden, en door de biminitop zit je uit de zon.